Потужний і компактний ASUS Zenbook 14X - все, що вам потрібно, у портативному розмірі
≈ 2 хвилини читати

Ноутбуки ASUS серії Zenbook створено для шанувальників технологій, від яких ритм життя вимагає швидкості, потужності та мобільності. Із ноутбуком Zenbook 14X життя не тільки буде продуктивним у русі, а й набере додаткових барв і кольорів.

Його NanoEdge-дисплей зі співвідношенням сторін 16:10 забезпечить вражаючу якість зображення, яка влаштує фахівців, що працюють із графікою. Кришку можна розкрити на 180° завдяки шарніру ErgoLift. Це особливо зручно для спільного перегляду вмісту з колегами або друзями.


А щоб підсилити вашу продуктивність, коли це потрібно, ноутбук оснащено новітнім процесором Intel® Core™ 12-го покоління, відеокартою Intel Iris® Xe та високошвидкісним SSD на 1 ТБ. Ще одна перевага Zenbook 14X – цифрова панель ASUS NumberPad 2.0 суміщена із тачпадом для справжньої багатозадачності.

Дізнайтеся більше про цей ноутбук і де його придбати: https://distri.mti.ua/noutbuki-ta-kompyuteri/noutbuk/laptops/3718629

Наступна стаття
Багатофункціональний принтер Epson EcoTank L6290 для гнучкого якісного друку
Без замінних картриджів і з гнучкими функціями підключення - це ідеальний принтер для тих, хто шукає високоякісний друк за неймовірно низькою ціною за сторінку.
Детальніше