Перший постачальник SD-WAN, який отримав сертифікацію ICSA Labs Secure SD-WAN!
≈ 7 хвилин читати

Після ретельного оцінювання платформа Aruba EdgeConnect Enterprise SD-WAN отримала сертифікат ICSA Labs Secure SD-WAN, що представляє собою перше на ринку повне рішення SD-WAN, яке було удостоєно цієї нагороди.

Це значне досягнення підтверджує широту та силу рішення Aruba EdgeConnect Enterprise SD-WAN у забезпеченні найкращої у своєму класі SD-WAN із вбудованим брандмауером наступного покоління (NGFW) та розширеними функціями безпеки, що забезпечує всім необхідним для підключення та захисту своєї мережі до WAN. 

У ході тесту було протестовано різний функціонал рішення Aruba EdgeConnect Enterprise SD-WAN, що дозволило зробити наступний висновок:

  • Пристрої SD-WAN Edge невразливі для атак;
  • Зв'язок між пристроями SD-WAN Edge безпечний;
  • Пристрої SD-WAN Edge відстежують стан і належним чином застосовують усі політики – як політики безпеки, так і ті, що стосуються мережі WAN.
    
Мережа та безпека без компромісів

Aruba EdgeConnect Enterprise SD-WAN надає комплексні послуги безпеки в кампусах, філіях, центрах обробки даних і хмарних розташуваннях, включаючи брандмауер наступного покоління, IDS/IPS, виявлення та усунення DDoS. Завдяки цим новим функціям EdgeConnect замінює застарілі фізичні брандмауери, якими важко керувати, у філіях, забезпечуючи стабільну безпеку для всіх користувачів у будь-якій мережі, з будь-якого пристрою та незалежно від того, де розміщені.

Aruba EdgeConnect SD-WAN у поєднанні з такими рішеннями, як ClearPass і Aruba Central NetConductor, забезпечує контроль доступу на основі ідентичності та ролей і динамічну сегментацію, які є основою для Zero Trust і доповнюють архітектуру SASE. Тепер EdgeConnect SD-WAN вирішує складні проблеми безпеки, з якими стикаються підприємства, продовжуючи міграцію бізнес-додатків у хмару та розширюючи використання пристроїв Інтернету речей (IoT).

Нові розширені функції безпеки EdgeConnect усувають потребу в спеціалізованих брандмауерах філій без шкоди для безпеки чи з’єднання програми. EdgeConnect надає розширену та комплексну пропозицію безпеки для підприємств, які хочуть створити узгоджену, безпечну та передбачувану роботу в кількох місцях через WAN.

Для читачів, які не знайомі з ICSA Labs, ISCA Labs є всесвітньо відомою, шанованою та надійною сторонньою організацією тестування, яка надає сертифікати багатьом провідним у світі розробникам продуктів безпеки та постачальникам послуг. Нові критерії сертифікації ICSA Secure SD-WAN виходять за рамки інших сертифікацій брандмауера ICSA Labs. Це підтверджує важливість розгортання конвергентних мереж і функцій безпеки під час переходу на найкращу у своєму роді архітектуру SASE для забезпечення надійної безпеки та покращення якості досвіду для користувачів, які працюють з будь-якого місця та на будь-якому пристрої. Ми знаємо, що недостатньо виконати оновлення маршрутизатора, оновити брандмауер або підключити нові фізичні брандмауери окремо. Натомість організації повинні переосмислити мережу та безпеку разом, щоб підключити та захистити користувачів та IoT на межі та через WAN до центрів обробки даних, хмар і SaaS.

Повний звіт ICSA Labs доступний для завантаження.

Перегляньте ці додаткові ресурси:

Прочитайте прес-реліз Aruba про безпечну сертифікацію SD-WAN

Дізнайтеся про портфоліо Aruba EdgeConnect SD-WAN

Відвідайте веб-сайт ICSA Labs, щоб дізнатися більше про безпечну сертифікацію SD-WAN

Наступна стаття
Нові CANON i-SENSYS: серії MF260 II, LBP361Cdw, LBP630 і MF650
Нові Canon i-SENSYS уособлюють продуктивність та високу ефективність сканування, друку й широкі можливості підключення до хмарних середовищ та мобільних пристроїв.
Детальніше