Нові CANON i-SENSYS: серії MF260 II, LBP361Cdw, LBP630 і MF650
≈ 7 хвилин читати

Серед пристроїв для друку Canon i-SENSYS з'явилися новинки. Ознайомтеся детальніше із i-SENSYS серій MF260 II, LBP630 і MF650 та відкривайте для себе високу ефективність сканування, надвисоку швидкість друку й широкі можливості підключення:

  • Серія i-SENSYS MF260 ІІ - оновлення безпеки та універсального друку
Вдосконалена серія багатофункціональних монохромних принтерів створена для того, щоб підвищити ефективність роботи невеликих і домашніх офісів. Це оптимізовані рішення для високоточного, але швидкого друку. Незважаючи на компактні розміри пристрої мають міцну конструкцію і стильний дизайн та здатен друкувати до 28 стор/хв. Показники сканування також вражають — швидкість кольорового одностороннього сканування становить 15 зобр/хв.

Серія включає наступні новинки:

- MF264dw II (28 стор/хв) 3 в 1 + АПД

Canon Camera

- MF267dw II (28 стор/хв) 4 в 1 + АПД

Canon Camera

Пристрої мають міцну конструкцію і стильний дизайн та здатен друкувати до 28 стор/хв. Показники сканування також вражають — швидкість кольорового одностороннього сканування становить 15 зобр/хв.

Ефективність. Іноді встановлення картриджів для друку може бути брудною справою і потребувати багато часу. Але не з пристроями серії MF260 II, оскільки вони можуть похвалитися оригінальним картриджем Canon і технологією автоматичного видалення заглушки тонера. Завдяки цій технології заглушка автоматично відкидається під час установлення нового картриджа, що зменшує відходи та заощаджує час.

Безпека. Перевірка системи під час запуску захищає пристрій від втручання і встановлення неавторизованих програм. Мережа захищена найновішим програмним забезпеченням шифрування. А новий посібник із налаштувань безпеки дозволяє швидко визначити найкращі для вас параметри захисту.

Можливості підключення. Працюють бездротово з планшетами та смартфонами, дозволяючи легко ділитися сканованими зображеннями та зберігати їх на Google Диск, у Dropbox або в хмарі. Цей принтер тепер також має вбудовану підтримку Microsoft Universal Print для легкого керування друком у хмарі.

Розумне використання ресурсів. Програма переробки картриджів Canon — це безкоштовний, простий і екологічно безпечний варіант переробки порожніх картриджів Canon.

  • Серія LBP630. Color SFP – простіше налаштування Wi-Fi, оновлення безпеки
Якісні звичайні кольорові принтери для невеликих офісів і робочих груп. Компактні однофункційні кольорові лазерні принтери із широкими можливостями підключення для ефективного друку високої якості.

Підвищте продуктивність власного бізнесу за допомогою низки ефективних лазерних принтерів, які забезпечують високу якість кінцевих результатів, захист документів і стабільне підключення, де б ви не були.

Надійні засоби безпеки. Захистіть конфіденційні документи за допомогою обмеженого доступу з функцією захисту PIN-кодом, а також низки надійних функцій безпеки для захисту вашого пристрою.

Підключення до мобільних пристроїв. Друкуйте лише одним дотиком за допомогою різноманітних варіантів мобільного підключення, зокрема через програму AirPrint (Apple), Mopria (Android) і Canon PRINT Business.

Висока швидкість друку. Підвищте продуктивність свого бізнесу з моделлю LBP633Cdw, яка в стандартній комплектації підтримує друк до 21 сторінки формату A4 за хвилину та двосторонній друк.

Серія включає наступні новинки:

- LBP631Cw (18 стор/хв)
Canon Camera

- LBP633Cdw (21 стор/хв)
Canon Camera

  •  Серія кольорових БФП i-SENSYS MF650 – вбудована підтримка хмари, простіше налаштування Wi-Fi, оновлення безпеки
Надійні кольорові багатофункціональні принтери формату A4 з підтримкою підключення до хмарних служб для зручності друку й сканування. Широкі можливості підключення до хмарних середовищ і мобільних пристроїв забезпечують легкий доступ до документів із будь-якого місця, а спрощені робочі процеси дозволяють ефективно виконувати повсякденні завдання.

Доступ до файлів із хмарних служб. Готове рішення з підключенням до хмарних служб сумісне з Google Диск, DropBox і OneDrive, завдяки чому можна швидко й легко друкувати та сканувати безпосередньо в хмарні сховища та з них.

Друк зі смартфона. Підключення до мобільних пристроїв за допомогою програми Canon PRINT Business, AirPrint (Apple) і Mopria (Android) дозволяє друкувати з телефону, де б ви не були.

Автоматизація повсякденних завдань. Налаштуйте робочі процеси за допомогою бібліотеки програм, що одним дотиком дозволяє виконувати такі завдання, як-от друк збережених форм, сканування в електронну пошту та копіювання документів.

Захист конфіденційних документів. Надійні функції безпеки включають захист PIN-кодом, що дозволяє обмежити автоматичне розкриття завдань, і систему верифікації під час запуску для захисту пристроїв від злому й вірусних загроз. 

Збільшена ефективність. Швидкий друк, однопрохідне двостороннє сканування, що заощаджує час, і великий кольоровий сенсорний екран забезпечують ефективність процесів друку й сканування.

Серія включає наступні новинки:

- MF651Cw (18 стор/хв) 3 в 1
Canon Camera
- MF655Cdw (21 стор/хв) 3в1 Автоматичний двосторонній друк
Canon Camera
- MF657Cdw (21 стор/хв) 4 в 1 + Автоматичний двосторонній друк
Canon Camera


Передзамовити новинки i-SENSYS серій MF260 II, LBP630 and MF650 ви можете у менеджера МТІ.

Гарних продажів!

Наступна стаття
Нові економічні принтери Canon MAXIFY MegaTank для блискучої продуктивності
Ідеальні принтери для малого бізнесу та гібридних працівників, яким необхідно друкувати швидко, часто і у великих обсягах.
Детальніше