MTІ - ексклюзивний партнер бренду автоелектроніки Grand Technology
≈ 0 хвилин читати

e41326ac-d0e8-40d4-8121-d0f902113122.png
В українському портфелі Grand Technology - 18 моделей парктроніків, 4 моделі відеореєстраторів, 7 моделей установок для підігріву сидіння і 10 моделей камер заднього виду. У найближчому майбутньому асортимент поповниться ще трьома моделями відеореєстраторів та двома моделями автомагнітол.

"При виробництві Grand Technology використовує багаторівневий контроль якості відповідно до світових стандартів ISO9001. Вендор сертифікований CE, FCC, в результаті чого український користувач отримує доступ до інноваційних технологій за доступною ціною ", - відзначає Сергій Яковлєв, комерційний директор MTI hi-tech дистрибуція.

За його словами, на виробництві відеореєстраторів задіяні кращі інженери в області відеоспостереження, а також фахівці зі сфери систем охорони.
Відеореєстратори, парктроніки, камери заднього виду, підігрівом сидінь і магнітоли

"Деякі моделі Grand Technology оснащені функцією WDR, розробленою для професійного відеоспостереження - її спеціально адаптували для використання в автомобільних відеореєстраторах. Ця технологія дозволяє висвітлити затемнені зони і підвищити контрастність на засвічених ділянках", - підкреслює Сергій Яковлєв.

До виробництва установок для підігріву сидінь Grand Technology залучає майстрів авто-тюнінгу та автомобільних експертів світових виробників. В основі конструкції використовується вуглецеве волокно, яке відрізняється підвищеною механічною міцністю.

Сервісну підтримку виробів GT надає мережа сервісних центрів Gazer (понад 60 точок по всій Україні). Також користувачам доступна гаряча лінія техпідтримки.

Компанія Grand Technology заснована в 2004 році. Основними напрямами виробництва є автомобільні відеореєстратори, парктроніки, камери заднього виду, підігрівом сидінь і магнітоли.