Багатофункціональний принтер Epson EcoTank L6290 для гнучкого якісного друку
≈ 3 хвилини читати

Серед струменевих принтерів Epson лінійки Фабрика друку пропонуємо вашій увазіб агатофункціональну модель з безкартриджною системою чорнил для дому та малого бізнесу. Багатофункціональний пристрій EPSON EcoTank L6290 забезпечує революційний друк без картриджів із легкими для заповнення чорнильницями великого розміру.

Це ідеальний багатофункціональний (друк-сканування-копіювання-факс) двосторонній принтер із Wi-Fi Direct, Ethernet і РК-екраном для всіх, хто шукає високоякісний друк за неймовірно низькою ціною за сторінку. 

Сучасний та універсальний

Завдяки пристрою автоматичної подачі документів (АПД) на 30 сторінок, передньому лотку для паперу на 250 аркушів, високоякісному лазерному друку документів із використанням пігментного чорного чорнила та швидкості друку до 15,5 сторінок за хвилину ви можете прискорити виконання безлічі завдань простіше.

Чорнильниці надвисокої місткості дають змогу заправляти їх без зайвого клопоту, а пляшки розроблені так, що в них можна вставити чорнило тільки потрібного кольору. Цей економічний багатофункціональний принтер дає змогу заощадити до 90% витрат на друк і постачається в комплекті з чорнилом на термін до 3 років. Одного комплекту чорнила вистачає на 14 000 сторінок у чорному кольорі та 5 200 сторінок у кольоровому.


Ефективна гнучкість

Кольоровий РК-екран із діагоналлю 6,1 см, автоматичний двосторонній друк, пристрій подачі документів на 30 аркушів, передній лоток для паперу на 250 аркушів і швидкість друку до 15,5 сторінок за хвилину дозволяють легко виконувати різноманітні завдання.

Широкий спектр функцій Epson Connect

Epson Smart Panel – поєднує набір поточних функцій програм Epson у цю потужну та елегантну єдину розумну програму. Цей застосунок дає змогу керувати принтером із вашого смарт-пристрою. Ви можете швидко та легко налаштувати Wi-Fi, друкувати, сканувати та копіювати документи й фотографії, контролювати й усувати несправності принтера .

Завдяки компактному дизайну та можливості під'єднання через Wi-Fi і Wi-Fi Direct, ви можете легко інтегрувати цей принтер в наявну домашню інфраструктуру та друкувати з мобільних телефонів за допомогою програми Epson Smart Panel. За допомогою Epson iPrint можна здійснювати друк документів і фотографій, налаштування, моніторинг і усунення несправностей з телефона або планшета.

За деталями та для замовлення моделі звертайтеся до свого менеджера МТІ.

Наступна стаття
Ноутбуки Lenovo Legion 5 15ACH6 - продуктивність і швидкодія для топових відеоігор та ресурсних програм
Legion 5 – втілення геймерського досвіду в дизайні, де поєднуються точність ліній, практичність та продуктивність.
Детальніше