Моделі моніторів IIYAMA із компактним екраном та легким підключенням
≈ 6 хвилин читати

Якщо ви шукаєте монітори з високою якістю зображення, які забезпечують відмінну продуктивність та мають широкі можливості налаштування - монітори IIYAMA обов'язково вам сподобаються.

Серед надходжень лінійки ProLite монітори ProLite XU2293HS і  ProLite XUB2493HS-B5.

Обидва монітори мають роздільну здатність Full HD та IPS-панель з кутом огляду в 178 градусів, що забезпечує якісне та чітке зображення. Їх розмір - 21,5 та 23,8 дюймів відповідно.

Вони сподобаються своєю універсальністю, адже мають тонкорамковий дизайн, оснащені динаміками та широкими можливостями підключення, включаючи HDMI, VGA та DisplayPort. Ще одна особливість - функція Flicker-Free, що дозволяє позбутися від дискомфорту для очей при тривалому використанні монітора, тому ви можете працювати або розважатися стільки забажаєте.

Ці монітори ідеально підходять для професійної роботи з документами, презетаціями, графікою, дизайном. Також вони дозволяють з легкістю організувати мультидисплейну систему.  

ProLite XU2293HS ідеально підходить для використання в офісі, для роботи з документами, відеоконференцій, перегляду відео та ігор. Завдяки IPS-панелі  діагоналлю 21,5 дюйм з роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 75 Гц, зображення на цьому моніторі виглядає неймовірно реалістичним та чітким. Його економічність в споживанні електроенергії та висока якість зображення зацікавить дизайнерів та відеографів.


Монітор ProLite XUB2493HS-B5, з крім IPS-панелі на 23,8 дюймів зі стильним безрамковим дизайном, має розширений колірний діапазон до 99% sRGB, що забезпечує точність та якість відображення кольорів для роботи з графікою. Також його покриття екрану матовою плівкою дозволяє уникнути відблисків. 

Він ще має регульовану по висоті підставку, що дозволяє змінювати висоту екрана для оптимального комфорту користувача.

Цей монітор також доступний із фіксованою підставкою.  

Вдалих продажів!


Наступна стаття
Ігрові крісла та столи GAMEMAX
Ігрові або робочі показники легко підвищити, якщо сидіти в комфортному кріслі та за зручним столом.
Детальніше