Телевізори KIVI вдруге поcпіль стали переможцями конкурсу «Вибір року-2020»
≈ 2 хвилини читати

Раді повідомити, наш партнер – виробник телевізорів KIVI, стали переможцем міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року–2020» в Україні, номінація «Телевізор року економ-класу». Для телевізорів KIVI це друга поспіль нагорода у цьому конкурсі і друга поспіль медаль у відповідній номінації. 

Переможець конкурсу визначається на основі методики компанії Fеstivals International (USA), яка базується на оцінці споживачів через опитування в усіх регіонах країни, а також до уваги беруться оцінки експертного середовища, рекламних і креативних агентств. Опитування респондентів проводить міжнародна маркетингова компанія Ipsos в Україні. 

Як зазначив віце-президент KIVI з маркетингу, управління персоналом та бізнес трансформації Сергій Венгер: "KIVI наймолодша компанія на ринку телевізорів: нам всього 4 роки, два з яких ми отримуємо золоту медаль Вибір Року. Для нас дуже важливо, що саме наші клієнти нас так високо оцінюють, оскільки ми багато інвестуємо в розвиток нашого продукту. 

В цьому році KIVI випустила абсолютно нове покоління SMART телевізорів на Google Android з покращеним звуком, IPS матрицями та управлінням голосом. Ми сподіваємось, що наші клієнти високо оцінять і новий модельний ряд KIVI". 


Про компанію KIVI:  

KIVI – міжнародна компанія, розробник і виробник смарт-телевізорів і ТВ-сервісів. Продукція під брендом KIVI реалізується на європейських і азіатських ринках, надає ТВ-сервіс KIVI TV з системою Android в Україні. Розробку телевізорів і ТВ-сервісів здійснює міжнародна команда фахівців KIVI, а виробництво ведеться на високотехнологічних заводах Європи і Азії з міжнародною системою контролю якості. Компанія забезпечує власну сервісну підтримку в режимі 24/7 і має більше 200 сервісних центрів у всіх країнах продажів.

Наступна стаття
Стартували продажі новинок мережевого обладнання від TP-Link для малого та середнього бізнесу
Виробник пропонує керовані комутатори, настінну точку доступу, а також інжектор з підтримкою технології PoE+.
Детальніше