Новинка у портфелі Teltonika Networks - компактний Gigabit комутатор TSW114
≈ 6 хвилин читати

У промисловому середовищі, наприклад, на виробничих підприємствах, ми стикаємося з великою різноманітністю обладнання: виробничі лінії, шафи керування та інше обладнання. Щоб забезпечити найвищий рівень ефективності, все обладнання на цих підприємствах має підтримувати зв’язок між обладнанням (M2M), який у більшості випадків потребує підключення до мережі. І хоча ця потреба здається очевидною, досягти її набагато складніше, ніж здається. Дві основні проблеми, з якими ми стикаємося під час впровадження, — це важливість забезпечення надійної, безперебійної підтримки мережі та вирішення проблеми нестачі простору, яка є результатом дизайну існуючої системи.

Відповідно до потреб та очікувань ринку Teltonika Networks постійно розширює свій портфель продуктів Ethernet і бездротового зв’язку. І з пріоритетом на адаптивність та універсальність було випущено некерований і компактний промисловий комутатор TSW114 plug-n-play із можливістю монтажу на DIN-рейку. 

TSW114 призначений для використання на виробничих підприємствах, складах та в будь-якому іншому випадку, де підключення до мережі є важливим, але простір для додаткових пристроїв є серйозною проблемою.

Основні риси:

  • Комутатор оснащений 5 портами Gigabit Ethernet із загальною пропускною здатністю до 10 Гбіт/с та швидкістю  до 1000 Мбіт/с до 1000 Мбіт/сTSW114 забезпечує надійне підключення та передачу даних із високою пропускною здатністю.,що забезпечують стабільне та надійне з’єднання для рішень із високою пропускною здатністю з кількома пристроями Ethernet. 

  • Також на передній панелі розміщений 2-полюсний роз’єм постійного струму та гвинт заземлення для покращеного захисту пристрою. Вона дозволяє підключати безконтактний дріт напряму, без додаткових роз’ємів і вставних блоків живлення. Таким чином, ви можете вільно використовувати наявне промислове джерело живлення для живлення комутатора. 

  • Перераховані функції доступні на передній панелі, тобто всі дроти можна підключити до однієї сторони пристрою, що робить будь-яке рішення миттєво масштабованим. Навіть кілька комутаторів TSW114 можна розмістити поруч один з одним із невеликими вимогами до місця, тому кількість підключень можна збільшити, займаючи мало місця, таким чином підтримуючи надійне мережеве з’єднання. 

  • Має інтегрований кронштейн для DIN-рейки, що робить монтаж пристрою дуже простим, швидким і, що найголовніше, зручним. 

  • Примітно, що TSW114 має широкий діапазон напруг живлення (9-30 В), і може отримувати живлення від кабелів без додаткових проводів або роз'ємів мережі. 

  • Як і будь-який інший пристрій у портфоліо Teltonika, комутатор TSW114 може витримувати несприятливі діапазони температур -40 °C ДО 75 °C і важкі промислові середовища. 

  • Завдяки своєму промисловому дизайну та корпусу з анодованого алюмінію TSW114 легко адаптується до суворих умов навколишнього середовища та особливо підходить для застосувань, де простір обмежений. 

Новинка доступна до замовлення. Щодо деталей просимо звертатися до менеджера МТІ.

Teltonics TSW114

Застосування

Розвиток IoT здійснив революцію в галузі та підштовхнув автоматизацію до збереження конкурентоспроможності та досягнення максимального потенціалу з точки зору управління часом, продуктивністю та масштабом. Результатом цього є те, що промислове спілкування між обладнанням має змінюватися відповідно до перерахованих потреб.

Якщо автоматизація виконується на старому обладнанні , ми можемо зіткнутися з проблемами через незліченну кількість несумісних стандартів і протоколів, які накопичувалися роками. Ethernet-з'єднання є основною технологією промислового зв'язку, оскільки воно є більш гнучким, економічнішим і швидшим, що дозволяє уникнути згаданих проблем.

Для цього потрібне професійне мережеве обладнання, яке є надійним, довговічним і простим у встановленні. 
Щоб об’єднати все застаріле обладнання в єдину систему, комутатор TSW114 Gigabit для DIN-рейки діє як посередник між обладнанням та сервером. Завдяки п’яти портам Gigabit Ethernet і загальній пропускній здатності до 10 Гбіт/с TSW114 забезпечує надійне підключення та передачу даних із високою пропускною здатністю. В результаті кожне виробниче обладнання може передавати дані на сервер для обробки та аналізу даних.

Якщо ви шукаєте пристрій, який легко розгортати в складних умовах і пропонує відмінну підтримку підключення до мережі, то комутатор TSW114 буде ідеальним вибором.


Наступна стаття
Високошвидкісний принтер i-SENSYS LBP361dw для великих обсягів друку з надійними засобами безпеки
Цей принтер стане незамінним помічником в офісі або вдома завдяки своїм унікальним можливостям.
Детальніше