Компанія MTI розширила портфель аудіовізуального устаткування лінійкою проекторів Optoma
≈ 1 хвилина читати

Для пресрелізів Optoma.jpg

Компанія MTI доповнила асортимент проекційного обладнання продукцією світового лідера у виробництві DLP-проекторів - Optoma Corp.

Компанія Optoma, заснована в 2002 році на Тайвані, на сьогодні є міжнародною корпорацією із штаб-квартирами в Європі, Америці та Азії. Спеціалізується на виробництві широкого спектру відеопроекторів з високою якістю зображення на базі новітніх чіпів DLP (Digital Light Processing) виробництва Texas Instruments.

В асортименті виробника представлені найрізноманітніші моделі проекторів, орієнтовані як на індивідуального користувача, так і на більші аудиторії в корпоративній та освітній сферах, а також професійні 3D і інсталяційні проектори для домашніх кінотеатрів.

«Проекційне обладнання Optoma відрізняє найвища якість проектування, широкий модельний ряд і стримана цінова політика. Недарма проектори даного бренду сьогодні впевнено займають одну з топових позицій в світі домашніх кінотеатрів і професійних AV-інсталяцій. Ми вважаємо, що наша співпраця з даними виробником - прекрасна можливість запропонувати українцям ще один сильний бренд і розширити наші комплексні пропозиції для партнерів», - коментує Сергій Яковлєв, комерційний директор MTI.

З листопада 2018 року MTI IT-дистрибуція пропонує своїм партнерам 16 моделей проекторів Optoma. Найбільшою популярністю у покупців користуються такі моделі:
• DH350 - ідеальний вибір для перегляду прямих трансляцій, спортивних змагань, телепередач або фільмів на великому екрані в будь-який час дня;
• GT1070Xe - проектор з короткофокусним об'єктивом, який забезпечує 100-дюймове зображення з відстані 1 метра;
• ML750e - компактний проектор вагою всього 400 г., який ідеально підходить для бізнес-поїздок і підключається навіть до мобільних пристроїв.

Про компанію Optoma:
Optoma Corporation - компанія, що спеціалізується на виробництві проекторів, професійних аудіовізуальних рішень, обладнання для обробки зображень і спеціалізованого програмного забезпечення. Була заснована в 2002 році в Тайвані; на сьогодні є міжнародною корпорацією із штаб-квартирами в Європі, Америці та Азії. Центральний європейський офіс Optoma Europe Ltd, розташований в Лондоні, відповідає за постачання обладнання в країни Європи, Близького Сходу і Африки.