MTI hi-tech дистрибуція розширила портфель продуктів GIGABYTE ексклюзивним SSD
≈ 1 хвилина читати

gigabyte_Для пресрелізів 1032х61.png

MTI hi-tech дистрибуція стала ексклюзивним постачальником нового SSD-накопичувача тайванської компанії GIGABYTE Technology. Високошвидкісний твердотільний накопичувач AORUS NVMe Gen4 SSD 1TB вперше представлений на українському ринку.

Лінійка технологічних новинок AORUS (бренд компанії GIGABYTE) являє собою широкий спектр висококласних продуктів категорії Premium, орієнтованих в першу чергу на ринок ігрових ПК. Так, твердотільний накопичувач AORUS NVMe Gen4 ємністю 1 Tбайт, демонструє феноменальну швидкодію, за результатами незалежного тестування максимальна швидкість на операціях послідовного читання / запису даних складає 5,0 Гбайт / с і 4,4 Гбайт / с, відповідно.

Твердотільні накопичувачі AORUS NVMe для шинного інтерфейсу PCIe четвертого покоління розраховані для застосування в складі настільних ПК ігрового класу (материнські плати на базі чіпсета AMD X570, платформа AMD AM4). Конструктивно новинка примітна оригінальною схемою охолодження в складі мідного радіатора особливої ​​форми і термоінтерфесу, засобами яких вдається значно збільшити загальну площу розсіювання і забезпечити ефективне відведення тепла від ключових компонентів накопичувача. Для довідки зазначимо, мідні радіатори на 69% краще відводять тепло, ніж їх алюмінієві аналоги, а значить - ефективніше справляються зі своїм завданням.
На даний момент AORUS NVMe Gen4 - один із перших в індустрії SSD-накопичувачів з повноцінною підтримкою надшвидкісного інтерфейсу PCI Express 4.0.

Ключовими перевагами AORUS NVMe Gen4 SSD 1TB є швидкодія і довговічність. В основі такого висновку - мікросхеми флеш-пам'яті 3D TLC Toshiba BiCS4, що передбачають зберігання трьох біт інформації в одному осередку, і швидкісний режим PCIe 4.0 x4 (чотири лінії PCI Express, протокол NVMe 1.3), які забезпечують виключно високу продуктивність накопичувача.

Пристрої AORUS NVMe Gen4 здатні виконувати до 750 тис. операцій введення / виведення в секунду (IOPS) в разі читання довільних даних і до 700 тис. при їх записі. "Вибираючи залізо для створення висококласного настільного комп'ютера з найкращого продуктивністю, безперечно варто звернути увагу на комплектуючі AORUS, оскільки вони відрізняються довговічністю і максимальною продуктивністю", - вважає Сергій Яковлєв, комерційний директор компанії MTI hi-tech дистрибуція.

Високі стандарти якості продукції дозволили компанії GIGABYTE поширити на пристрої AORUS NVMe Gen4 п'ятирічну гарантію. Офіційним авторизованим сервісним центром продукції GIGABYTE на території України є компанія MTI-Сервіс, що надає клієнтам, які купують у MTI hi-tech дистрибуція вироби під торговою маркою GIGABYTE / AORUS, додаткову впевненість в плані технічної підтримки і гарантійних зобов'язань.