MTI на Dell Technologies Forum 2019: ми на порозі реальних трансформацій в способі життя
≈ 1 хвилина читати

dell forum.png
У Києві відбулося одне з найбільших профільних заходів ІТ-галузі - Dell Tech Forum 2019, який є частиною світового роадшоу компанії. Понад півтисячі представників індустрії зібралися в КВЦ «Парковий» обговорити останні тренди розвитку світового IT і ознайомитися з широким спектром рішень і продуктів виробництва Dell Technologies.

Більше про Форум можна прочитати в статті: Dell Tech Forum в Києві: До 2022 року більше 60% світового ВВП будуть давати цифрові технології.

Як один з найбільших постачальників в сфері інноваційних рішень участь в конференції Dell Tech Forum 2019 Києві також прийняла MTI hi-tech дистрибуція.

Сергій Самборський, керівник департаменту обладнання Dell в MTI hi-tech дистрибуції підкреслює, що в найближчі роки компанія планує фокусуватися на питаннях безпеки, зберігання і відновлення даних:
"Сьогодні є тисячі речей, які непомітно проникають в наше повсякденне життя: активна діджіталізація бізнесу, адмінпослуг, транспортної сфери, безпеки життя та інформації. Це вимагає підтримки, актуалізації систем і рішень, розширення і вдосконалення сервісних засобів.

Dell - одна з тих компаній, яка вже сьогодні пропонує продукти завтрашнього дня: системи корпоративної безпеки, захисту масивів даних, розвиток штучного інтелекту, еко-технології.

Наприклад, «зелені технології» повинні бути спрямовані не тільки на підвищення ефективності та автономності бізнесу, а й на збереження навколишнього середовища і це не просто тренд, а вимоги часу і нашого світогляду.

Dell для нас не просто партнер. Це флагман ринку інновацій, який має величезну кількість шанувальників як в Україні, так і в усьому світі. Цього року MTI hi-tech дистрибуція стала лідером продажів клієнтських рішень Dell в Україні. Крім того нами був заснований спеціалізований департамент - Enterprise-рішень Dell, що підтверджує стратегічний статус партнерства ".