MTI hi-tech дистрибуція розпочала поставки обладнання Raisecom в Україну
≈ 2 хвилини читати
raisecom_pressreliz.png

Портфель MTI hi-tech дистрибуції поповнився телекомунікаційним обладнанням бренду Raisecom. На складі компанії МТІ вже в наявності Ethernet-комутатори доступу та агрегації, обладнання для побудови PON-мереж, захищене промислове обладнання для побудови комп’ютерних мереж та мереж відеоспостереження для великих підприємств та стратегічно важливих об’єктів.

Продукція бренду Raisecom відповідає всім міжнародним стандартам якості і широко використовується Інтернет-провайдерами, на великих підприємствах, військових об’єктах, також в транспортному секторі, промисловості, телекомунікаційному секторі, тощо.

В асортименті бренду представлені:
- Комутатори доступу L2+ та агрегації рівня L3;
- Комутатори рівня L2 + та L3 з підтримкою PoE;
- Індустріальні комутатори (L2, L2 +, L3, PoE);
- Обладнання GPON OLT, ONT, SFP;
- Спеціальне ПЗ для управління і адміністрування мережі.

«Продукцію бренду Raisecom гідно оцінили Інтернет-провайдери та національні Інтернет-оператори, великі комерційні та державні підприємства, промислові та військові установи в багатьох країнах світу. І в цих же сферах ми націлені розвивати поставки, оскільки обладнання не має конкурентів у співвідношенні ціна / якість в подібних сегментах», - зазначив комерційний директор MTI hi-tech дистрибуція Сергій Яковлєв.

MTI hi-tech дистрибуція буде вести післяпродажний супровід із діагностикою і заміною обладнання Raisecom. Технічну підтримку першої лінії (вирішення загальних питань) і другої лінії (вирішення технічних питань, питання гарантійного обслуговування) також буде здійснювати безпосередньо MTI.

Raisecom
Raisecom Technology створена в 1999 році, штаб-квартира розташована в Пекіні. Компанія спеціалізується на розробці і виробництві Ethernet і оптичного широкосмугового обладнання доступу в області телекомунікації. З виробництва медіаконвертора випуск продукції RAISECOM розширився до 200 різних видів обладнання, включаючи комутатори, GPON, інверсні мультиплексори, протокольні конвертори, інтерфейсні конвертори, PDH мультиплексори, мультисервісні платформи доступу, PCM, CWDM і системи управління мережею. Протягом свого розвитку штат RAISECOM виріс з 6 до 2000 чоловік; річна виручка виросла з 10 тисяч до 400 мільйонів USD. За 20 років роботи з найбільшими світовими операторами компанія має великий досвід розробки обладнання для широкосмугових мереж доступу.
all (1).png