MTI hi-tech дистрибуція представить українському ринку смартфони NUU Mobile
≈ 1 хвилина читати

Сьогодні компанія NUU Mobile пропонує міжнародному ринку три окремі серії смартфонів: флагманську серію G, серію A пристроїв середнього класу, а також серію R, в яку увійшли всі захищені смартфони компанії.
В Україні ж доступні дві моделі: флагманський мобільний пристрій G3 і смартфон середнього класу – A5L+. Їх постачанням в Україні займається MTI hi-tech дистрибуція. 

У компанії зазначають, що обидва пристрої працюють з усіма ліцензованими частотами мобільного зв'язку в Україні і підтримують технологію VoLTE (передача голосу в стандарті 4G (LTE). В обох смартфонах встановлений NFC-чіп, який працює на частоті 13,56 МГц зі швидкістю обміну інформацією 400 Кбіт/с. 
Важливо також і те, що всі пристрої NUU Mobile сертифіковані службами Google і своєчасно отримують всі необхідні оновлення безпеки Android. 

"Компанія NUU Mobile дотримується власної філософії помірності, не наповнюючи гаджети непотрібними додатками, які знижують продуктивність пристрою і займають великий обсяг пам'яті. Смартфони цього бренду демонструють першокласну продуктивність для свого цінового діапазону", – відмічає комерційний директор MTI hi-tech дистрибуція Сергій Яковлєв

До кінця березня 2020 року гарантійне обслуговування надаватиме виробник. Згодом сервісну підтримку здійснюватиме ключовий партнер MTI hi-tech дистрибуції – компанія MTI сервіс. 

NUU mobile – виробник мобільних терміналів і персональних пристроїв зв'язку з найбільшими офісами у Флориді і Гонконзі та підрозділом підтримки користувачів на території Великобританії. Компанія виробляє мобільні пристрої з 2012 року, її продукція представлена на ринках більш ніж у 40 країнах світу. У 2019 році на виставці CES в Лас-Вегасі смартфон G4 отримав нагороду "Spotlight Award" від Android за приголомшливу якість за низькою ціною.