MTI hi-tech дистрибуція починає поставки в Україну ігрових модулів пам'яті PATRIOT
≈ 1 хвилина читати

До переліку товарів, які потраплять на полиці українських ритейлерів від MTI hi-tech дистрибуції і Patriot – модулі пам'яті: Viper Steel, VIPER 4 BLACKOUT, VIPER RGB; моделі SSD пам'яті: Burst, P210/P300 series і Viper.

Сергій Яковлєв, комерційний директор MTI hi-tech дистрибуції зазначає: «Явними плюсами лінійки Viper є підвищена робоча частота і потенціал для подальшого "розгону". А ось, наприклад, SSD-накопичувачі Patriot цінні не лише розміром, але і високими швидкісними параметрами. Більше того, більшість моделей оснащені власною ОЗУ, що також збільшує їх швидкодію. Завдяки цьому вони по праву оцінені прихильниками самостійної збірки ПК», – розповідає Сергій. 

Традиційно компанія MTI буде здійснювати сервісну підтримку пристроїв Patriot. 

Про компанію Patriot Memory 

Компанія Patriot – провідний американський виробник і постачальник модулів пам'яті високої продуктивності, флеш і SSD-дисків, мобільних аксесуарів і ігрової периферії. Компанія Patriot була заснована в 1985 році і з тих пір пропонує користувачам високоякісні технологічні продукти за доступними цінами в своєму сегменті ринку. Штаб-квартира розташована в Каліфорнії, США. 

Про VIPER GAMING 

Торгова марка Viper Gaming належить американській компанії PATRIOT Memory, світовому лідеру в області розробки і виробництва оперативної пам'яті, SSD-дисків, USB-накопичувачів, аксесуарів і ігрового обладнання.