MTI hi-tech дистрибуція уклала ексклюзивний контракт на поставки в Україну моніторів MSI серії PRO
≈ 1 хвилина читати

МТІ hi-tech дистрибуція розширила партнерство із компанією MSI. Вендор довірив нам ексклюзивне право на дистрибуцію в Україні своїх моніторів серії PRO.

Монітори серії PRO від MSI – високотехнологічний продукт, виконаний із якісних матеріалів у строгому та стриманому дизайні. Пристрої переважно представлені в середній та низькій ціновій категорії, однак при цьому за характеристиками співвідносяться із товарами всіх виробників, представлених на українському ринку в даному сегменті. 

Монітори серії PRО володіють високою точністю калібрування кольору і яскравості. Вони призначені для редагування відео, веб-дизайну, програмування, роботи з додатками, кресленнями та іншими професійними програмами. Спеціальне покриття екрану знижує кількість відбитого світла, підвищуючи якість картинки, роблячи роботу за комп'ютером більш комфортною. 

Також для моніторів серії PRO компанія MSI випустила спеціалізовану утиліту Display Kit із попередньо встановленими налаштуваннями для різних сценаріїв використання (фільми, ігри, читання) і можливістю створення особистого профілю з одними характеристиками. Крім цього, утиліта дозволяє користуватися віртуальною клавіатурою. 

"Ми дуже давно співпрацюємо з MSI – це виробник зі світовим ім'ям, що займає провідні позиції на більшості розвинених ринків. Не так давно вендор розширив лінійку пристроїв, включивши в неї монітори. Компанія MSI довірила нам розвиток цього напрямку в Україні, надавши право на ексклюзивну дистрибуцію моніторів серії PRO – спеціалізований продукт для корпоративного сегменту. З урахуванням розвитку ІТ в Україні, такі пристрої будуть користуватися високою популярністю на ринку", – відзначає комерційний директор MTI hi-tech дистрибуція, Сергій Яковлєв. 

Сьогодні лінійка PRO моніторів від MSI налічує 7 моделей із різними характеристиками для задоволення основних потреб клієнтів у бізнес-сегменті. У лінійці представлені пристрої із діагоналями від 21.5 "до 27", підтримкою Full-HD 1080P і QHD на матрицях IPS і TN. 

"MSI планує розвивати серію PRO і вже в наступному році розширити лінійку, додавши близько 10 нових моделей із широким спектром вибору функцій та можливостей для кожного клієнта", – підкреслює комерційний директор MTI hi-tech дистрибуція. 

Продажі моніторів MSI серії PRO почнуться вже в жовтні 2020 року. На всі пристрої діє трирічна гарантія. Гарантійне обслуговування на українському ринку буде надавати компанія F1 center. 

Про компанію MSI

Компанія MSI заснована в серпні 1986 року в Тайвані. MSI спеціалізується на розробці високотехнологічного обладнання і займає лідерські позиції у виробництві системних плат, відеоадаптерів, ноутбуків, комп'ютерів «все-в-одному», серверного обладнання та периферії. Компанія нещодавно змінила власну політику і максимально сконцентрувала зусилля на розробці та випуску продукції для геймерів (ігрових ноутбуків, моноблоків, баребон, материнських плат, відеокарт) і професійних користувачів CAD/CAM-систем. 

Крім випуску висококласного ігрового обладнання, компанія MSI виступила спонсором більше 20 кіберспортивних команд по всьому світу, а також є організатором популярного турніру MSI Masters Gaming Arena.