MTI hi-tech дистрибуція представить нову лінійку професійного відеоспостереження VIGI від TP-Link на ринку України
≈ 1 хвилина читати

Нова лінійка VIGI складається з внутрішніх і зовнішніх камер безпеки, відеореєстраторів та програмного забезпечення для управління всіма складовими системи відеоспостереження.

Професійні камери спостереження VIGI від TP-Link призначені для захисту бізнесу і приватної власності. Їх основні переваги – широкий функціонал, висока якість й простий процес установки та експлуатації. Система легко інтегрується з камерами інших брендів і робить лінійку VIGI надійним і раціональним вибором.

MTI hi-tech дистрибуція представить на українському ринку шість моделей пристроїв для відеоспостереження з лінійки VIGI:

  • відеокамера VIGI C300HP;
  • відеокамера VIGI C300P-4;
  • відеокамера VIGI C300P-6;
  • відеокамера VIGI C400P-2.8;
  • відеокамера VIGI C400P-4;
  • відеореєстратор VIGI NVR1008.
Ключовими перевагами камер VIGI є пило- та вологозахищений корпус, підтримка декількох об'єктивів, висока роздільна здатність і сучасні стандарти стиснення файлів, різні фокусні відстані, інтуїтивне кодування, робота в стандарті ONVIF, а також передача інформації в частотах Wi-Fi або 4G. У лінійці доступні моделі, що підтримують можливість настінного і стельового кріплення, а також два види живлення: через комутатор PoE і DC (постійний струм).

Камери VIGI підтримують ряд додаткових функцій, таких як: Smart IR, Night Vision, Starlight, Full-Color, 3D DNR, WDR, Motion Detection, Area Intrusion, Line-Crossing і Camera Tempering. Це забезпечує високу якість зображення в найскладніших умовах і оповіщення служби безпеки при певних сценаріях. Пристрої розпізнають та інтелектуально аналізують об'єкти, щоб гарантувати високий рівень безпеки та спростити управління наглядом.

Мережевий відеореєстратор VIGI NVR 1008 погоджує роботу камер, щоб допомогти власнику переглядати, зберігати й відтворювати відео. Він є центром для систем спостереження, має функції поліпшення чіткості зображення, інтуїтивної системи управління відеофайлами, підтримує режим голосового домофону. Відеореєстратор зберігає до 10ТБ (близько 720 днів відео) відеозаписів із керованих камер у локальному сховищі.

Додатковим функціоналом VIGI NVR є фіксація руху в зоні дії, перетин заданої лінії, втручання в роботу камери, виявлення винятків в протоколах, маска конфіденційності.

«При виборі обладнання для надійної системи відеоспостереження для бізнесу та особистого використання, варто розглянути VIGI. Бренд відрізняється гідною якістю, продуктивністю і широким набором функцій. А зручний мобільний додаток для контролю камер – ще один плюс даної системи», – зазначає Сергій Яковлєв, комерційний директор MTI hi-tech дистрибуції.

Компанія-виробник TP-Link забезпечує 2-річну гарантію на камери та відеореєстратори та надає офіційне авторизоване сервісне обслуговування обладнання VIGI на території України. Це додаткова перевага для клієнтів MTI hi-tech дистрибуція при виборі продукції бренду.


Про компанію:

TP-Link – один зі світових виробників надійних мережевих пристроїв і аксесуарів для бізнесу та повсякденного життя. Компанія заснована в 1996 році з головним офісом в Шеньчжені (Китай) і займає провідне місце серед виробників мережевого устаткування. Продукція бренду продається в 170 країнах світу.