В Україні стартують продажі колаборативних дисплеїв «все-в-одному» від NEC – MultiSync® WD551 Windows
≈ 3154 хвилини читати

Технологічна новинка виробництва Sharp NEC Display Solutions Europe, NEC MultiSync® WD551 Windows – це ультрасучасний дисплей, що втілює ідею простоти, гнучкості і функціональності.

NEC MultiSync® WD551 Windows оснащений 55" мультисенсорним дисплеєм з високою роздільною здатністю, технологією PCAP та підтримкою Windows Ink. Інтерфейс новинки включає функцію BYOM (Bring Your Own Meeting), яка дозволяє швидко підключати периферійні пристрої за допомогою кабелю USB-C із використанням програмних засобів Microsoft.

Вбудована камера 4K, система з шести мікрофонів, два фронтальних динаміка по 12 Вт і сабвуфер на 15 Вт дозволяють проводити зустрічі з кришталево-чистим і чітким звуком без застосування сторонньої аудіоапаратури.

У дисплеї реалізовані сенсорна технологія PCAP і технологія оптичного склеювання Optical Bonding, що забезпечують чудову якість письма. А два стилуси Active Pen, що зберігаються в бічному відсіку дисплея, роблять використання екрану подібним до письма на папері. Не менш корисна функція Windows Ink запобігає випадковому спрацьовуванню при торканні долонею.

«Значна перевага NEC MultiSync® WD551 Windows в автономності його роботи, що не потребує сторонніх аудіо- і відео-пристроїв. А колаборація з Windows істотно спрощує роботу з дисплеєм, адже у програмне забезпечення за замовчуванням інтегрований пакет корпоративних і ділових інструментів Microsoft. Саме тому цей дисплей можна вважати одним із найкращих рішень для корпоративних завдань з організації та проведення коротких зустрічей, а також традиційних нарад.», – підкреслює Сергій Яковлєв, комерційний директор компанії MTI.


Дисплей також оснащений smart-cенсорами IoT, що збирають дані про навколишній простір: про заповненість приміщення, температуру, зовнішнє освітлення та якість повітря. Також датчики реагують на рух, запускаючи роботу пристрою при наближенні людини.

Всі пристрої NEC MultiSync® WD551 Windows отримують 3-річну гарантію від виробника.

Офіційно-авторизованим сервісним центром Sharp NEC на території України виступатиме Крок ТТЦ.

Про компанію

Sharp / NEC Display Solutions Europe GmbH є провідним постачальником професійних і комерційних візуальних технологій та рішень для цифрових медіасистем. Компанія є спільним підприємством корпорацій Sharp і NEC. 
Sharp NEC Display Solutions має один із найширших портфелів продуктів для візуалізації інформації в галузі, що включає в себе інноваційні ЖК-дисплеї, лампові та лазерні проєктори, рішення для візуалізації на великих поверхнях Direct View (dvLED), технології з підтримкою 8K і 5G, рішення для спільної роботи, інструменти для калібрування, аналітичні рішення на базі Інтернету речей та ін.