MTI hi-tech дистрибуція в жовтні представить в Україні відразу 25 моделей телевізорів Philips
≈ 2 хвилини читати

Вже з 1 жовтня 2021 року MTI hi-tech дистрибуція розпочала продажі висококласних телевізорів Philips – базових LED-серій, Saphi Smart TV, серії Performance, MiniLED и OLED.

«Бренд Philips давно і заслужено є одним із лідерів у виробництві телевізорів. Нідерландський вендор має власне бачення високоякісного зображення та звуку, що відрізняє його продукцію від інших виробників. У лінійці телевізорів цього бренду оптимально комбінуються різноманітні компоненти, технології та власні програмні елементи, що дозволяє пропонувати телевізори із різноманітними можливостями у відповідності з бюджетом покупця: доступні HD/Full HD та 4К-телевізори із Saphi Smart TV, продуктивні телевізори із Android TV, MiniLED-телевізори із вражаючими показниками яскравості, OLED-телевізори із оптимальною контрастністю й глибоким чорним кольором, та інше», – зазначає Сергій Яковлєв, комерційний директор MTI.

Телевізори Philips відомі не тільки своєю якістю зображення і звуку, також користувачам полюбилася технологія доповненої присутності Ambilight, що дозволяє повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Ця запатентована функція доступна в певних моделях, починаючи із 6 серії, і полягає у фоновому динамічному підсвічуванні спеціальними світлодіодами на задній панелі телевізора. Завдяки такому рішенню візуальний ефект присутності від перегляду відео відчувається набагато виразніше та об'ємніше.

Крім Ambilight, виробник використовує ще кілька власних розробок для поліпшення користувацького досвіду. Більша частина телевізорів у лінійці використовує технологію обробки зображення Philips P5, що відзначена багатьма нагородами протягом багатьох років, а преміальний сегмент використовує модифікацію Р5 зі штучним інтелектом, що забезпечує ще більш плавне відтворення динамічних сцен і чіткіші деталі. Завдяки підтримці усіх поширених форматів HDR (розширеного динамічного діапазону) зображення має поліпшену контрастність і передачу кольору, підвищену природність колірної гами й чіткість деталізації об'єктів. А підтримка технології Dolby Vision і Dolby Atmos  4К-телевізорами Philips додає ефекту кінематографічного зображення та звуку. Нова лінійка також пропонує підтримку функцій сучасного стандарту HDMI 2.1, що дозволяє її використання для геймінгу на великому екрані без затримок і з максимальним відгуком.

MTI hi-tech дистрибуція представить на українському ринку 25 моделей телевізорів Philips на будь-який запит – з діагоналлю екрана від 32 до 75 дюймів, для любителів домашнього кінотеатру, ігроманів і простих користувачів.

«Телевізори Philips цінують за їх надійність і зручність використання, простоту і функціонал. А можливість простої інтеграції з зовнішніми звуковими пристроями – ще один плюс телевізорів Philips», – вважає Сергій Яковлєв, комерційний директор компанії MTI hi-tech дистрибуція.

Високі вимоги до якості продукції, що випускається у Європі дозволили компанії забезпечити дворічну гарантію, що офіційно надається авторизованими сервісними центрами Philips на території України.

Про компанію

TP Vision Europe B.V. ("TP Vision") зареєстрована в Нідерландах, головний офіс –  в Амстердамі. TP Vision – це компанія, що повністю належить компанії TPV Technology Limited ("TPV"), яка є одним з провідних світових виробників моніторів та телевізорів. TP Vision – ключовий гравець у сфері побутової електроніки у напрямках теле- та аудіопристроїв для розваг. TP Vision зосереджується на розробці, виробництві та маркетингу телевізорів під брендом Philips (Європа, Росія, Близький Схід, Південна Америка, Індія та окремі країни Азіатсько-Тихоокеанського регіону) та аудіо продукції під брендом Philips (у всьому світі) за ліцензією Koninklijke Philips N.V. Компанія поєднує міцний бренд Philips з досвідом розробки та дизайну продукції, операційною досконалістю та промисловим досвідом компанії TPV.