MTI hi-tech дистрибуція запускає в Україні продажі нових брендів європейського виробника комунікаційного обладнання Teltonika IoT Group
≈ 0 хвилин читати

MTI на правах імпортера та дистрибутора литовського широкопрофільного виробника рішень IoT та комунікацій, Teltonika IoT Group, уклала контракт про розширення портфелю його брендів

MTI hi-tech дистрибуція вже представляє на українському ринку мережеве обладнання Teltonika Networks і скоро розпочне продажі ще двох найбільш затребуваних категорій виробника – Teltonika Telematics та Teltonika Telemedic. Це високопрофесійні продукти для відстеження транспортних засобів (GPS трекери для електротранспорту, спеціалізований софт, датчики та маяки), а також персональні трекери для віддаленого моніторингу людей, які потребують медичної допомоги.

«Teltonika – провідний виробник трекінгового обладнання, яке відповідає останнім технологічним трендам високорозвиненого європейського ринку. Повний цикл виробництва дозволяє компанії досягти кращого співвідношення ціна/якість на ринку, а наявність сертифікатів українського зразка робить продукцію Teltonika привабливою як для невеликих компаній, так і для промислових гігантів», – зазначає Сергій Яковлєв, комерційний директор компанії MTI hi-tech дистрибуція.

Teltonika пропонує широкий асортимент продуктів для відстеження транспортних засобів, призначених для професійного застосування, що складається з:

  • Розширеної лінійки трекінгового обладнання, що працює в різних телеком-мережах (2G, 3G, 4G, LoraWan, і т. д.);

  • Аксесуарів та маячків для трекінгового обладнання;

  • Спеціалізованого програмного забезпечення, призначеного для спрощення роботи з трекінгом.

MTI hi-tech дистрибуція представить на українському ринку також пристрої для персонального віддаленого моніторингу:

  • автономний персональний трекер GH5200 з високоякісним голосовим зв'язком, програмованими сценаріями подій, світлодіодними індикаторами та потужним акумулятором ємністю 1050 мАг;

  • автономний персональний трекер TMT250 для спостереження за людьми похилого віку з водонепроникним корпусом зі ступенем захисту IP67, тривожною кнопкою, системою відстеження активності та підтримкою функції гучного зв'язку.

«Ключовими перевагами пристроїв Teltonika є те, що трекери цього бренду характеризуються високою надійністю, тривалою автономністю роботи, а також з легкістю комбінуються між собою. Гнучка система роботи цих пристроїв з партнерськими рішеннями та онлайн-підтримка 24\7 забезпечують найбільш зручне функціонування систем стеження», – вважає Сергій Яковлєв.

Для українських користувачів офіційним авторизованим сервісним центром Teltonika на території України і надалі виступатиме компанія MTI hi-tech engineering (контакти: м. Київ, Бульвар Вацлава Гавела, 9; +380 44 207-40-71).