Гнучка та інтелектуальна серія комутаторів CX 6200 для кардинальної ефективності
≈ 3 хвилини читати

Шановні партнери!

Нещодавно Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company почала продаж нової серії комутаторів - CX 6200. Ця серія стекованих комутаторів доступу з хмарним керуванням які ідеально підходить для корпоративних філій і мереж кампусів, а також для малих і середніх підприємств.

Комутатори Aruba серії CX 6200 завдяки вбудованій аналітиці забезпечують неперевершені функції моніторингу для швидкого усунення несправностей у реальному часі. Механізм мережевої аналітики Aruba (NAE) автоматично опитує ресурси та аналізує події, які можуть вплинути на справність мережі.

Розширена телеметрія та автоматизація дозволяють легко використовувати агенти Python та API на основі REST для легкого виявлення та усунення проблем мережі, системи, додатків та безпеки.

Aruba CX 6200 Switch Series використовує повністю розподілену архітектуру з ASIC Aruba 7-го покоління, які забезпечують низьку затримку, підвищену буферизацію пакетів та адаптивне енергоспоживання. Всі процеси перемикання і маршрутизації виконуються зі швидкістю фізичного з'єднання для обслуговування додатків, які вимагають високої пропускної здатності.

Aruba Virtual Switching Framework (VSF) дозволяє швидко розширити свою мережу за допомогою високопродуктивного стекування на передній панелі. Вбудовані порти SFP+ дозволяють гнучко формувати стек до 8 комутаторів. Ці комплекси можуть охоплювати протяжніші ділянки мережі завдяки застосуванню трансиверів великої дальності.

За допомогою моделей Aruba CX 6200 легко розгорнути бездротові точки доступу та пристрої IoT, які підтримують до 1440 Вт IEEE 802.3at Class 6 Power over Ethernet із потужністю до 60 Вт на порт. Підтримує динамічну сегментацію, яка автоматично застосовує та впроваджує політики з урахуванням користувачів, пристроїв і програм у дротових і бездротових інфраструктурах.

Автоматизоване профілювання пристрою, контроль доступу на основі ролей і функції брандмауера рівня 7 забезпечують покращену видимість і продуктивність для кращого загального досвіду як для ІТ, так і для кінцевих користувачів.


Особливості:

  • Підключення корпоративного класу. Підтримує ACL, надійний QoS і загальні протоколи, такі як статична маршрутизація та маршрутизація Access OSPF.
  • Масштабованість із стеком VSF до 8 комутаторів за допомогою високопродуктивних вбудованих портів SFP, що підтримують швидкість 1GbE і 10GbE. 24- і 48-портові фіксовані та модульні моделі комутаторів можуть об’єднувати до 384 портів.
  • Вбудовані висхідні канали зв’язку 1/10GbE та PoE класу 4 потужністю до 740 Вт забезпечують підключення корпоративного класу для всіх середовищ.
  • Повністю програмована серія CX 6200 підтримує вибір керування, включаючи хмарне та локальне центральне керування, CLI, веб-інтерфейс комутатора та програмування за допомогою операційної системи AOS-CX і REST API.
  • Підтримка Aruba NetEdit для автоматизації, налаштування та перевірки, а також розгортання одним дотиком за допомогою мобільного додатка Aruba CX.
  • Aruba Dynamic Segmentation забезпечує підвищену безпеку та простий доступ для користувачів та Інтернету речей.
  • Гнучкі модульні моделі комутаторів підтримують резервні блоки живлення та вентилятори з можливістю гарячої заміни для підвищення відмовостійкості.
Ця серія стекованих комутаторів надає вам безпечний доступ, найкращі в галузі можливості моніторингу та усунення несправностей на рівні доступу.

Оновлений Datasheet на серію 6200 (F та М) за посиланням: Aruba CX 6200 Switch Series - Datasheet (arubanetworks.com)

Для замовлення комутаторів CX 6200 звертайтеся до наших менеджерів або на Email: [email protected]


Наступна стаття
Портативні монітори та їхні переваги в період відключень електроенергії
З портативними моніторами можна швидко організувати просунуте робоче місце практично в будь-якому місці.
Детальніше